Travel Alert: COVID-19 Update
Created using Figma

Design & Facilities

Alila Manggis’ breathtaking location between the sea and Bali’s sacred Mount Agung inspired a seamless concept for the resort by its designers at Kerry Hill Architects, with free-flowing interaction between the buildings and surrounding nature. A traditional alang alang thatched roof covers the lobby, beautifully offset by polished ivory and coloured concrete floors. A latticed screen of diagonally laid stones is a feature at each end of the lobby.

Four two-storey buildings of cool white stone, lit up in geometric beams of warm tones after dark, house the guestrooms. Each block is a skilful execution of traditional and contemporary Balinese architecture, set at a 45° angle to the beach, allowing all rooms and suites a view of the sea and the resort’s centrally featured pool.

We use cookies to personalise content, advertising and to analyse our traffic. We also share information about your usage with our advertising and analytic partners. By clicking "Agree", you consent to our cookies policy. To learn more and how to disable those cookies, please refer to our Privacy Policy and Cookies Policy. AGREE.