Created using Figma

Design & Facilities

Situated among beautiful hills overlooking the lake, Alila Taihu Suzhou fits unassumingly into the natural environment, embracing the elevation of the site to capture scenic views throughout the resort. The use of natural and local materials such as stone, slate and recycled timber, in combination with water features and lush landscaping, creates an ambience for quiet relaxation in synergy with the surroundings.

In this serene setting of calm waters and vibrant flora and fauna, the resort’s 98 spacious rooms and villas are havens of privacy featuring luxurious contemporary comfort, floor-to-ceiling windows, and balconies that open to spectacular lake, valley and sunset views.

We use cookies to personalise content, advertising and to analyse our traffic. We also share information about your usage with our advertising and analytic partners. By clicking "Agree", you consent to our cookies policy. To learn more and how to disable those cookies, please refer to our Privacy Policy and Cookies Policy. AGREE.