Created using Figma
Alila Taihu Suzhou - Lobby

About the Destination

Alila Taihu Suzhou lies nestled on a picturesque hillside along the northeastern coastline of Xishan Island, an ecological haven that offers blissful respite from the urban hustle and bustle. Immerse in a world of fresh air, boundless greenery and tranquility overlooking scenic views of Lake Taihu.

Alila Taihu Suzhou - Lobby Landscape

Reflecting the essence of its lakeside setting, Alila Taihu Suzhou is designed as a contemporary interpretation of the traditional hamlets of local fishermen. Clean lines meet with elegant design touches, and nature merges with modern minimalism to create understated, sophisticated spaces to unwind.

Book

We use cookies to personalise content, advertising and to analyse our traffic. We also share information about your usage with our advertising and analytic partners. By clicking "Agree", you consent to our cookies policy. To learn more and how to disable those cookies, please refer to our Privacy Policy and Cookies Policy. AGREE.